Zit-Sta Bureaus

De zit-sta werkplek behoeft anno 2020 weinig introductie meer. Men is zich dan ook steeds meer bewust aan het worden van de talloze voordelen die een zit-sta bureau of werkplek met zich mee zal brengen. Bijna alles waar het woord té voor staat zal in de meeste gevallen niet goed voor je zijn, maar dat té veel zitten geen positieve bijdrage op je gezondheid heeft zal inmiddels wel duidelijk zijn. Veel mensen die beeldschermwerk uitvoeren zitten al snel tussen de zes en de acht uur per dag en dit zal in veel gevallen medische en lichamelijke klachten met zich mee. Het beschikken over een goed instelbare en ergonomische bureaustoel is natuurlijk geen overbodige luxe, maar het afwisselen van je houding gedurende het beeldschermwerk heeft een nóg positiever effect. Met een zit-sta bureau is dit haalbaar aangezien je naast zittend werk ook kunt staan achter het bureau. De juiste hoogte van het bureau is natuurlijk afhankelijk van je lengte, maar onze bureaus voldoen allemaal aan ergonomische normeringen waarbij iedereen, ongeacht de lengte, goed en verantwoorlijk kan staan achter het bureau.

Uit talloze onderzoeken blijkt dan ook dat het afwisselen van je werkhouding door te gaan staan een enorm positief effect heeft op je lichaam. Zo kunnen rug- en nekklachten verminderen of verdwijnen, je doorbloeding zal verbeteren wat natuurlijk enorm veel voordelen met zich mee brengt en zo gaat de lijst nog wel even door. Wanneer u hier meer over wilt weten en dan met name de voor- en tegendelen kunt u contat met ons opnemen zodat wij dit u nog eens helder en duidelijk kunnen uitleggen. 

Nagenoeg al onze elektrisch verstelbare zit-sta werkplekken zijn tevens uitgevoerd met een display met geheugenfunctie zodat u (na het één keer correct instellen) geen omkijken meer heeft naar het zoeken van de juiste werkplek hoogte, zowel voor zittend werk als staand. In sommige gevallen leveren wij de bureaus met een bluetooth-usb aansluiting zodat u ook een App kunt downloaden welke u helpt herinneren wanneer het tijd is om eventjes te gaan staan, maar ook waarschuwd wanneer u beter weer even zou kunnen gaan zitten. Ideaal dus wanneer u zeer geconcentreerd aan het werk bent en u hiermee dus voorkomt dat u te lang of ook te kort in een verkeerde houding werkzaam bent.

Zit-Sta Bureaus

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Ergo Duo-Swing 115
  Ergo Duo-Swing 115
  Al vanaf € 845,79 € 699,00
 2. Ergo Swing 115
  Ergo Swing 115
  Al vanaf € 373,89 € 309,00
 3. GIO Duo Pro Serie
  GIO Duo Pro Serie
  Al vanaf € 1.361,25 € 1.125,00
 4. Zit-Sta-Bureau Ergo Pro
  Zit-Sta-Bureau Ergo Pro
  Al vanaf € 816,75 € 675,00

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren