Thuiswerken

Het Corona virus zorgt er (helaas) voor dat vele van ons thuis zijn gaan werken. Op zich geen probleem, maar hoe zorg je er nu voor dat je werkplek thuis er ook comfortabel en ergonomisch bij staat? Hier onder de belangrijkste producten zodat je binnen no-time verantwoord aan de slag kan!

Veelal begint het aanpassen van je thuis werkplek met het kiezen van een goede bureaustoel. We brengen namelijk een behoorlijk gedeelte van de werkdag zittend door! Ook thuis, dus wissel snel die stoel van de keukentafel in voor een ergonomische en goed instelbare bureaustoel!

Soms is het niet even makkelijk om ook een goed bureau thuis te installeren door gebrek aan ruimte of de korte periode dat we thuis werken, maar hetgeen wat op de tafel staat moet natuurlijk wel goed te gebruiken zijn. Wanneer je op een standaard laptop werkt dan bestaat de kans de je de hele dag naar voren gebogen naar je scherm aan het kijken bent... Een monitorstandaard of laptopverhoger biedt hier gelukkig de uitkomst! Binnen een mum van tijd staat je laptop op de goede hoogte wat gelijk al prettiger werken zal zijn! 

Thuiswerken

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren