Instelbaar (met interval)

De instelbaarheid van uw bureau is cruciaal voor het aannemen van de juiste werkhouding en de hierbij horende werkblad hoogte. Al onze bureaus in deze categorie hebben een insteltraject van circa 62cm tot wel 86cm, simpelweg betekent dit dat deze bureaus voor ieder postuur goed instelbaar zijn voor zittend werk. 

Het instellen van de juiste werkbladhoogte is enorm belangrijk aangezien een verkeerde hoogte zal gaan zorgen voor een foutieve werkhouding. Wanneer het bureau namelijk te laag staat ingesteld zal u ongetwijfeld een houding aannemen waarbij u met een kromme rug naar voren zal leunen. Bij een bureaus met een té hoge stand zal men automatisch de bureaustoel hoger gaan zetten wat ook resulteert in talloze klachten zoals slechte doorbloeding met als gevolg slapende, of tintelende benen. Daarnaast krijgen uw onderarmen logischerwijs te weinig ondersteuning met ook hier talloze en onnodige klachten als bijkomend gevolg.

Uw persoonlijke werkbladhoogte hangt af van diverse omstandigheden, maar deze dient op het zelfde niveau cq. hoogte te staan als de armleuningen bij een bureaustoel die perfect is ingesteld. Wanneer u vragen heeft over werk bureau voor u geschikt is óf vragen over het correct instellen van de werkplek adviseren wij u graag verder.

 

Instelbaar (met interval)

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Bureau GIO O-Serie
  Bureau GIO O-Serie
  Al vanaf € 301,29 € 249,00
 2. Bureau GIO T-Serie
  Bureau GIO T-Serie
  Al vanaf € 192,39 € 159,00
 3. Bureau GIO N-Serie
  Bureau GIO N-Serie
  Al vanaf € 228,69 € 189,00

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren