RH Logic 400

€ 1.859,77 € 1.537,00

Waarom Gio Meubelen

  • Altijd advies op maat
  • 80 jaar ervaring
  • Uitermate servicegericht
  • Snelle bezorging in heel NL
  • Hoogstaande kwaliteit

De meest verkochte bureaustoel van RH stoelen. Logic 400 is een comfortabele, ergonomische bureaustoel met velerlei instelmogelijkheden. Standaard is deze uitgevoerd met een lucht bediende lendensteun voor extra ondersteuning en een comfortabele zit.

De Logic 400 maakt actief zitten mogelijk aangezien deze volledig instelbaar is naar het lichaam en zitbehoefte van de gebruiker. De bureaustoel bevordert en draagt op deze manier bij aan een gezonde en actieve zithouding achter bureau en wordt hiermede veelvuldig door diverse arbo-diensten geadviseerd. Gezondheidsklachten als nekklachten, rug- schouderklachten worden hiermee voorkomen. Aanvullend op alle ergonomische mogelijkheden en optionele accessoires als nek-en armsteunen kunt u ook kiezen voor een kleerhanger te bevestigen aan de achterzijde van uw ergonomische bureaustoel. Ook kan de Logic 400 worden uitgevoerd als een ESD bureaustoel, volledig geleidend gemaakt, inzetbaar in o.a. de elektronica-industrie.

De Logic 400 is leverbaar in een reeks van 5 ergonomische modellen|uitvoeringen; standaard, Comfort, Elegance, Elite en XL Elite

Specificaties
Normering NPR-1813
Toepasbaarheid Zeer intensief tot 24 uurs gebruik
Gewichtsinstelling Ja
Type Armleuning 3D, (hoogte, breedte en diepte instelbaar)
Garantie 10 jaar
Levertijd 4-8 weken