Therapod X Wolvilt

€ 785,29 € 649,00

Waarom Gio Meubelen

  • Altijd advies op maat
  • 80 jaar ervaring
  • Uitermate servicegericht
  • Snelle bezorging in heel NL
  • Hoogstaande kwaliteit

De Therapod X is voorzien van een in hoogte verstelbare Therapod® Sense Fit Technology hoge rug. De harde BIO Seat Technology zitting ondersteunt het bekken en zorgt voor een herverdeling van de druk. In combinatie met een Donati Synchroonmechaniek, de in hoogte-, breedte- en diepte verstelbare 3D armleggers en multi positioneerbare hoofdsteun is de Therapod X uiterst comfortabel, ook voor lange zitperioden.

Deze bureaustoel is verder voorzien van een aluminium gepolijst onderstel met een mat zwarte onderzijde, een twee fasen gaslift en multifunctionele wielen. De Therapod X heeft standaard 15 jaar garantie.

De Therapod® X bevat onze gepatenteerde Sense Fit- en Bio™-technologieën voor rugleuning en zitting. Het eindresultaat is een gemoduleerde, uiterst comfortabele bureaustoel die garant staat voor een lange levensduur.

Circulair
Om de cyclus van de materialen te waarborgen en te sluiten ontvangt de gebruiker aan het einde van de levenscyclus (>15 jaar) een statiegeldbedrag van 50 euro per complete Sit And Move stoel. Wij kunnen de producten dan demonteren en het maximale aantal componenten weer inzetten voor een nieuwe gebruiksduur.

Specificaties
Normering (N)EN-1335
Toepasbaarheid Normaal - Intensief (6-8-12 uur per dag)
Hoogte 105,5 - 119,5 cm
Breedte 50 - 60 cm
Diepte 41 - 51 cm
Zithoogte 47,5 - 61,5 cm
Zitdiepte 41 - 51 cm
Hoogte Armleuning 67 - 81 cm
Mechaniek Donati synchroonmechaniek met gewichtsinstelling
Gewichtsinstelling Ja
Type Armleuning 3D
Garantie 15 jaar
Kleur Zwart
Materiaal Italiaans Wolvilt
Duurzaamheid ISO 14001
Levertijd 3 - 10 werkdagen (Mits voorradig)