Bestellen & Betalen

U wilt een bestelling plaatsen

U kunt via onze webshop op verschillende manieren uw bestelling plaatsen. Ten eerste kan dit natuurlijk het makkelijkst via de webshop zelf. U kunt eenvoudig de gewenste producten selecteren, in de winkelwagen plaatsen en vervolgens afrekenen in het afrekenproces middels verschillende betaalmogelijkheden. U kunt uw bestelling ook per e-mail of telefonisch plaatsen, zie onderstaande gegevens. Dit kan handig zijn wanneer u vragen of speciale wensen heeft welke niet eenvoudig middels de webshop kunnen worden geselecteerd.

Bestellingen per e-mail: info@giomeubelen.nl

Bestellingen telefonisch: +31 (0) 10 273 39 50

 

U wilt een bestelling wijzigen of annuleren

Natuurlijk kunt u ten alle tijden uw bestelling wijzigen, aanpassen of annuleren. Wanneer u uw bestelling wilt annuleren kunt u dit het beste per e-mail doorgeven op info@giomeubelen.nl of telefonisch via 010-2733950. Wanneer u producten aan uw bestelling wilt toevoegen kan dit natuurlijk ook via de eerder genoemde opties, maar een nieuwe bestelling met de toevoeging plaatsen is natuurlijk de meest eenvoudige manier.

 

Betaalmethoden

Via onze webshop kunt u afrekenen met de alom bekende en veilige iDEAL. Na het plaatsen van uw bestelling wordt u doorgestuurd naar een beveiligde betaalomgeving waar u de betaling kunt afronden. Na het afronden van de betaling wordt u teruggestuurd naar de webshop en ontvangt u op het door u opgegeven e-mailadres de orderbevestiging en factuur. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de betaling handmatig uit te voeren middels een bankoverschrijving. Het enige nadeel hier van is dat de verwerkingstijd iets langer is.

Wanneer het voor u, of grote(re) organisatie niet mogelijk is om de bestelling direct via de webshop te plaatsen is het ook mogelijk om op factuur te bestellen. Neem hiervoor graag even contact op met de afdeling verkoop, te bereiken op info@giomeubelen.nl of 010-2733950.

U kunt er ook voor kiezen om de betaling per PIN bij aflevering te voldoen. Indien dit gewenst is kunt u ook contact opnemen bovenstaande gegevens.