Ahrend 220 Plus Rood

€ 204,49 € 169,00

Waarom Gio Meubelen

  • Altijd advies op maat
  • 80 jaar ervaring
  • Uitermate servicegericht
  • Snelle bezorging in heel NL
  • Hoogstaande kwaliteit

De Ahrend 220 bureaustoel is een stoel die eigenlijk geen introductie nodig heeft. Het is een stoel met een eigen gezicht. Hiernaast is hij ijzersterk, erg gebruiksvriendelijk en beschikt de stoel over diverse instelmogelijkheden.

Kwaliteit

Wij bekleden onze Ahrend 220 bureaustoelen zelf met een hoge kwaliteit stof van duitse makelij. Met een slijtageweerstand van 40.000 Martindale is de stof van bewezen kwaliteit en gegarandeerd slijtage bestendig!

Gemak

De Ahrend 220 beschikt over genoeg functies om goed en verantwoord te zitten. Niet alleen de functies zijn om over naar huis te schrijven maar ook de gebruiksvriendelijkheid zorgt ervoor dat u een zeer professionele bureaustoel in huis haalt en makkelijk te gebruiken is voor iedereen!

Actie!

Bij aankoop van een Ahrend 220 bureaustoel monteren wij ook direct een nieuwe set wielen t.w.v. €22,50 en tevens geschikt voor elke vloer.

Thuisbezorgd

De stoel wordt gratis bij u thuis bezorgd, gemonteerd en in een nette hoes. Vandaag besteld is overmorgen in huis!

Kortom

De Ahrend 220 bureaustoelen zijn opnieuw gestoffeerd, opnieuw gespoten in originele kleur, voorzien van een nieuwe set wielen, technisch 100% nagekeken en een jaar garantie op het mechaniek en dit allemaal voor een fractie van de nieuwprijs!

Met trots te zeggen, de mooiste gereviseerde Ahrend 220 bureaustoelen van Nederland!

Actuele voorraad: TIJDELIJK NIET OP VOORRAAD.

Specificaties
Merk Ahrend